Waarom ActiverenWaarom een bedrijfsprofiel op LemonLike.nl:

Uw klanten zijn ook de doelgroep en bezoekers van LemonLike.nl! Dit zijn veelal beroepsmatige inkopers, maar ook klanten uit het MKB die de database raadplegen op zoek naar een geschikte leverancier.

De bezoekers van LemonLike.nl zijn dus uw potentiële klanten, zij hebben een opdracht voor een dienst die u wellicht kunt leveren  te vergeven.  Door uw bedrijfsprofiel te activeren bereikt hen zonder enige inspanning.

Het werkt gegarandeerd:
Inkopers raadplegen LemonLike om informatie over u te vinden op basis van de opdracht die ze hebben te vergeven. Ze zoeken dus niet zoals in andere portals op basis van ‘wat & waar’, maar op basis van de specificaties waaraan hun order voldoet. En voldoet uw, door uzelf aangemaakte profiel aan deze specificaties dan komt de inkoper dus gegarandeerd bij u terecht!

Uitgebreide selectie of slechts één uniek product:

Of een inkoper nou middels een selectie een leverancier zoekt voor zijn gelamineerde full color visitekaartjes met een stans en UV spot. Of juist zonder een selectie bijv. alleen op scratch & sniff, statische stickers of etalage belettering zoekt. Indien u het levert komt hij bij u uit.

Speciale diensten:
Inkopers zijn vaak op zoek naar speciale diensten. Levert u juist heel erg speciaal drukwerk of diensten maar heeft u een vaste klantenkring, hou er dan rekening mee dat er altijd inkopers zijn die juist naar uw specialisme op zoek zijn. Een in grafische diensten gespecialiseerde zoekmachine is niet alleen de eerste plek waar ze kijken maar ook de plek waar ze via de reguliere zoekmachines als Google terecht komen.

Bezoekers komen voor kwaliteit en service:
Bent u ook zo dol op printbyers die snappen dat kwaliteit belangrijker is dan goedkoop? LemonLike is dat ook en heeft de website daar op ingericht. De bezoekers van LemonLikeprint.nl zijn hoofdzakelijk op zoek naar kwaliteit en goede service en niet op zoek naar het goedkoopste drukwerk. LemonLikeprint.nl niet vergelijkbaar met in mooie jasjes verpakte offertesites voor koopjesjagers waar opdrachten d.m.v. offerteaanvragen geveild worden en vrijwel altijd naar de goedkoopste aanbieder gaan. LemonLikeprint.nl bied deelnemers dan ook geen ruimte om zich als prijsstunter te onderscheiden. Hierdoor filteren we 'waste' uit de bezoekers en blijven met name de serieuze klanten die op basis van uw prestaties en niet zozeer de prijs voor u kiezen over.

Onderscheid tussen u en de andere deelnemers:
Inkopers hebben graag zo veel mogelijk keuze en dus een zo ruim mogelijk aanbod, daarom kan elke grafische dienstverlener zich aanmelden. LemonLike maakt geen onderscheid tussen de kleine dienstverlener op de hoek en de grote dienstverlener met meerdere vestigingen. Dit onderscheid maken de inkopers zelf aan de hand van uw profielpagina en uw beoordelingen.

Beroepsmatige inkopers:
De inkopers zijn vaak beroepshalve op zoek naar een geschikte leverancier voor hun opdracht. U haalt dus niet alleen een aanvraag of opdracht binnen. U kunt uzelf profileren aan partijen die veel vaker opdrachten te vergeven hebben en deze mogelijk zelfs als nieuwe klant verwelkomen!

Maak het uw verkopers gemakkelijk:
Alle bezoekers van uw profiel op LemonLike hebben (op dat moment) daadwerkelijk een opdrachten te vergeven hebben. Gebruik uw profiel dus om leads voor uw verkopers te generen.

Naslagwerk:
De website is een naslagwerk voor inkopers. U kunt zich hierdoor online profileren zoals vroeger in beperkte mate in de gedrukte handboeken, alleen nu veel effectiever dankzij een grafische database en ingebouwde zoekmachine.

Gemiste kans, gemiste klant:
Door uw profiel niet te activeren zullen inkopers die een zoekopdracht invoeren die naar u kan leiden nu enkel bij het bedrijfsprofiel van uw directe concurrent(en) uitkomen. Omdat u niet bekend bent bij de inkoper mist u niet alleen deze opdracht maar ook toekomstige offerteaanvragen van deze inkopers.

Korting & grotere vindkans:
LemonLikeprint.nl bied tijdelijk een introductiekorting, u betaald nu slechts € 250,- excl. en optimaliseert uw vindbaarheid door een unieke SEO voor uw eigen profielpagina. Dat inkopers bij u als dienstverlener uitkomen is daardoor veel groter.

Voor meer informatie over bedrijfsaccounts, deelnemen of het activeren van uw profiel klikt u hier.

Share |